RPP Rakennus Oy

RPP Rakennus Oy on vuonna 2006 perustettu kokenut ja vakaa keskisuomalainen rakennusliike. Olemme keskittyneet julkiseen uudisrakentamiseen; päivä- ja hoivakoteihin, toimitiloihin ja kouluihin. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yrityksen toimenkuvaan on kuulunut koko sen historian ajan myös saneeraustyöt.

Hoidamme urakat pääasiassa KVR-hankkeina, jolloin kokonaisvastuu rakennusurakasta on RPP Rakennus Oy:llä. Meille on tärkeää, että pystymme lunastamaan tilaajalle antamamme lupaukset ­– urakat viedään maaliin sovitusti aikataulussa. Toimintaperiaatteemme on tuottaa laadukasta, kustannustehokasta sekä ammattimaista rakentamista. Laatu ja asiakastyytyväisyys asettavat toiminnallemme raamit. Vastuullisuus näkyy myös takuuasioissa.

Ketterien ammattilaisten rakennusliike

RPP Rakennus Oy:n palkkalistoilla on noin 35 osaavaa ammattilaista. Käytössämme on myös laaja ja erittäin ammattitaitoinen aliurakoitsijaverkosto, jonka avulla suuretkin työmaat saadaan toteutettua suunnitellusti aikataulussa. Laadunvarmistustoimenpiteillä, kuten säännöllisillä työmaakokouksilla, urakoitsijapalvereilla ja viikkoraporteilla taataan tiedonkulku ja läpinäkyvyys. Ketteränä ja organisaatioltaan kevyenä firmana pystymme vastaamaan asiakkaan muutostarpeisiin, vaikka kesken rakennusajan. Pyrimme varmistamaan, että lopputulos vastaa käyttötarkoitustaan ja tilaajan tarpeita.

RPP Rakennus Oy – täyden palvelun rakentamista, vastuullisesti ja vahvasti kotimaisuuteen panostaen.

 

 

RPP Rakennus Oy:n Tero Poikola on palkittu Laukaan Vuoden yrittäjäksi 2020

 

TIETOSUOJA RPP Rakennus Oy

Arkisto

Tutustu referensseihimme

Referenssit

  Ota yhteyttä

  Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä sinuun päin.

  Nimi *

  Puhelinnumero

  Sähköposti *

  Viesti *