RPP Rakennus

RPP Rakennus Oy on vuonna 2006 perustettu kokenut ja vakaa keskisuomalainen rakennusliike, jonka suurimpia asiakkaita ovat yritykset ja rakennuttajatoimistot. Toiminta-alueemme kattaa Jyväskylän lähiseudut n. 300 kilometrin säteellä ja rakentamiamme kohteita löytyy pääasiassa Keski-Suomen ja Savon alueelta.

Yrityksen toimenkuvaan on kuulunut koko sen historian ajan uudis- ja saneeraustyöt, mutta tällä hetkellä fokuksemme on julkisten uudiskohteiden, kuten uusien päiväkotien ja hoivakotien sekä toimitilojen rakentamisessa.

Hoidamme urakat pääasiassa KVR-hankkeina, jolloin kokonaisvastuu rakennusurakasta on RPP Rakennuksella. Meille on tärkeää, että pystymme lunastamaan tilaajalle antamamme lupaukset ­– urakat viedään maaliin sovituissa aikaraameissa, ilman lisäkuluja. Toimintaperiaatteenamme on tuottaa laadukasta, kustannustehokasta sekä ammattimaista rakentamista kohteesta riippumatta. Meillä vastuullisuus näkyy myös takuuasioissa – takuuajan virheet ja puutteet hoidetaan kuntoon viipymättä ja viimeisen päälle. Tinkimätön laatu, asiakastyytyväisyys ja aikataulussa pysyminen ovat meille kaikki kaikessa.

Ketterien ammattilaisten rakennusliike

RPP Rakennus Oy:n palkkalistoilla on tällä hetkellä 35 osaavaa ammattilaista. Käytössämme on myös laaja ja erittäin ammattitaitoinen aliurakoitsijaverkosto, jonka avulla suuretkin työmaat saadaan toteutettua suunnitellusti ja aina aikataulussa.

Ketteränä ja organisaatioltaan kevyenä firmana pystymme vastaamaan hyvin asiakkaan muutostarpeisiin, vaikka kesken rakennusajan. Laaja kokemuksemme korjausrakentamisesta on auttanut luomaan uudisrakentamiseen ratkaisuja, joilla pystymme välttämään rakennuskohteiden korjaustarpeita. Hyödynnämme rakentamisessa nykyaikaisia menetelmiä, joilla taataan aikataulussa ja budjetissaan toteutettu onnistunut ja kestävä lopputulos. Yksilöllinen palvelu tilanteessa kuin tilanteessa on meille itsestäänselvyys. Pyrimme olemaan tilaajan ja käyttäjän apuna koko hankkeen ajan ja varmistamaan, että lopputulos vastaa käyttötarkoitustaan ja tilaajan tarpeita.

RPP Rakennuksen asiakastyytyväisyys on parasta A-luokkaa. Rakennushankkeittemme onnistumisen kannalta on ollut tärkeää, että informaation kulku on saatu pelaamaan kaikkien osapuolten välillä. Laadunvarmistustoimenpiteillä, kuten säännöllisillä työmaakokouksilla, urakoitsijapalavereilla ja viikkoraporteilla taataan tiedonkulku, jolloin tilaajan tarpeet tulevat varmasti huomioitua ja rakennusurakka pystytään toteuttamaan läpinäkyvästi.

RPP Rakennus – täyden palvelun rakentamista, vastuullisesti ja vahvasti kotimaisuuteen panostaen.

 

TIETOSUOJA RPP Rakennus Oy

Arkisto

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä sinuun päin.

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti *

Viesti *