Päivä- ja hoivakotirakentaminen

Rakennamme päivä- ja hoivakoteja asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Näiden kohteiden toteutuksessa kiinnitämme erityistä huomiota terveys- ja turvallisuusseikkoihin. Rakennukset tehdään kestämään vaativaa, pitkäaikaista käyttöä. Rakennamme kohteet energiatehokkaiksi korkeasta laadusta tinkimättä.

KVR-urakat laadukkaasti maaliin

Toteutamme hankkeet KVR-urakkana eli kokonaisvastuurakentamisena kiinteällä hinnalla, asiakkaan tarpeiden mukaan täysin valmiiksi. Koska meillä on vastuu koko rakennusprojektin onnistumisesta, on meillä myös kova halu onnistua jokaisessa hankkeessa 100-prosenttisesti.

Päivä-ja hoivakodit kokemuksella ja kustannustehokkaasti

RPP Rakennus on toteuttanut onnistuneesti jo useita päiväkotihankkeita. Olemme löytäneet toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut suunnitteluun ja rakentamiseen. Riskikartoitus ennen jokaista hanketta varmistaa rakennusurakoiden laadun.

Panostamme erityisesti ennen rakennushanketta tapahtuvaan suunnitteluohjaukseen sekä työmaa-aikaiseen informaationkulkuun hankkeen eri osapuolten välillä. Säännölliset työmaakokoukset ja urakoitsijapalaverit helpottavat laadunseurantaa sekä varmistavat tiedonkulun hankkeen eri vaiheissa. Jokaisesta rakennushankkeesta tuotetaan selkeä työaikainen dokumentaatio sekä tarvittaessa viikkoraportointi. Hankkeen valmistumisen aikana rakennukselle laaditaan huoltokirja.

Yksilöllinen palvelu ja kyky reagoida nopeasti ovat vahvuuksiamme. Olemme saaneet palautetta erittäin laadukkaista lopputuloksista ja siitä, kuinka asiakkaalle luvatut työt ovat valmistuneet sovitussa aikataulussa.

Tutustu tyytyväisten asiakkaittemme päivä- ja hoivakotikohteisiin:

Musiikkikoulu Rauhalan päiväkoti Laulupuu, Laukaa

Haperontien päiväkoti, Jyväskylä

Arkisto

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä sinuun päin.

Nimi *

Puhelinnumero

Sähköposti *

Viesti *